Podání přihlášky ke studiu

XII. Mezinárodní konference EDUCO 2017

Téma konference: Výzkum v přípravě učitelů přírodovědných, zemědělských a příbuzných oborů

Na konferenci zazněly příspěvky z oblasti přípravy učitelů přírodovědných oborů, včetně průběhu praxí a rozvoje pedagogických kompetencí u studentů i učitelů, dále oblast environmentálního vzdělávání na různých stupních vzdělání, včetně nových trendů, metod výuky či hodnocení.

Pořadatelské instituce:
Institut vzdělávání a poradenství ČZU v Praze
Katedra zoológie a antropológie FPV UKF v Nitre
Geologická sekce PřF UK v Praze
Klub ekologické výchovy, asociace pedagogů a škol pro environmentální vzdělávání Praha

Organizační výbor konference:
doc. PhDr. Radmila Dytrtová, CSc.
Mgr. Ilona Horychová
PhDr. Jitka Jirsáková, Ph.D.
Ing. Barbora Jordánová
PaedDr. Anna Sandanusová, Ph.D.
Ing. Kateřina Tomšíková

Program konference byl určen vysokoškolským učitelům a odborníkům připravujících učitele přírodovědných, zemědělských a dalších příbuzných oborů, ředitelům fakultních a cvičných škol a fakultním učitelům těchto škol.

Jazyk konference: český, slovenský, anglický

Místo konání konference : Penzión Medvedica, s.r.o., Chatová oblasť Lieskovec 3008, 059 41 Tatranská Štrba, Slovenská republika, http:/www.penzionmedvedica.sk

 

Soubory ke stažení

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.