Podání přihlášky ke studiu

XIV. ročník Mezinárodní vědecké konference EDUCO 2019

Téma konference: „Environmentální vzdělávání a udržitelný rozvoj jako nedílná součást přípravy učitelů přírodovědných, humanitních, zemědělských a příbuzných oborů“

Na konferenci zazněly příspěvky ve dvou sekcích z oblasti problematiky environmentálního vzdělávání budoucích učitelů, badatelsky orientované vyučování biologie, využití školních zahrad při výuce, současné problémy výuky geologie a její zařazení do kurikula, nástroje pro formativní hodnocení žáků v přírodovědných předmětech, jak rozvíjet kritické myšlení u žáků a pracovat s žákovou stresovou zátěží během výuky, využití IT technologií ve výuce přírodovědných předmětů v ČR i na Slovensku a představení několika on-line portálů a digitálních pomůcek pro žáky ZŠ, SŠ i studenty VŠ. 

Pořadatelské instituce:
Geologická sekce PřF UK v Praze
Klub ekologické výchovy, asociace pedagogů a škol pro environmentální vzdělávání Praha
Institut vzdělávání a poradenství ČZU v Praze
Katedra zoológie a antropológie FPV UKF v Nitre

Organizační výbor konference:
doc. RNDr. PaedDr. Milada Švecová, CSc
Mgr. Ilona Horychová
RNDr. Dobroslav Matějka, CSc. 
doc. PhDr. Radmila Dytrtová, CSc.
PhDr. Jitka Jirsáková, Ph.D.
PaedDr. Anna Sandanusová, Ph.D.

Program konference byl určen vysokoškolským učitelům a odborníkům připravujících učitele přírodovědných, zemědělských a dalších příbuzných oborů, ředitelům fakultních a cvičných škol a fakultním učitelům těchto škol.

Jazyk konference: český, slovenský, anglický

Místo konání konference: Penzión Medvedica, s.r.o., Chatová oblasť Lieskovec 3008, 059 41 Tatranská Štrba, Slovenská republika, https://www.nenudimse.cz/detske-tabory

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.