Podání přihlášky ke studiu

XIII. ročník Mezinárodní vědecké konference EDUCO 2018

Téma konference: Příprava učitelů přírodovědných, zemědělských a příbuzných oborů v měnících se požadavcích praxe
 
Na konferenci zazněly příspěvky ve čtyřech sekcích z oblasti problematiky výchovy ke zdraví, současné problémy výuky geologie a její zařazení do kurikula, byla zmíněna problematika praxí v rámci učitelských programů, možnosti vzdělávání budoucích učitelů, problematika naučných stezek, kompetence učitele a jak podpořit kompetence učitelů, jak formálně hodnotit žáky, také netradiční pojetí výuky matematiky, včetně sebeevaluace učitelů.
 
Pořadatelské instituce:
Katedra zoológie a antropológie FPV UKF v Nitre
Institut vzdělávání a poradenství ČZU v Praze
Geologická sekce PřF UK v Praze
Klub ekologické výchovy, asociace pedagogů a škol pro environmentální vzdělávání Praha
 
Program konference byl určen vysokoškolským učitelům a odborníkům připravujících učitele přírodovědných, zemědělských a dalších příbuzných oborů, ředitelům fakultních a cvičných škol a fakultním učitelům těchto škol.
 
Jazyk konference: český, slovenský, anglický
 
Místo konání konference: Penzión Medvedica, s.r.o., Chatová oblasť Lieskovec 3008, 059 41 Tatranská Štrba, Slovenská republika, http:/www.penzionmedvedica.sk

Soubory ke stažení

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.