Podání přihlášky ke studiu

18. ESEE seminář 2007

Témata: zemědělské poradenství, výměna zkušeností, potřeby a výhody obyvatel venkovských komunit.

První ze seminářů „European Seminar on Extension Education“ se konal v roce 1973 ve Finsku - v době, kdy se evropské zemědělství transformovalo z tradičních praktických aktivit až ke komplexnímu systému průmyslových a obchodních aktivit. Počínaje tímto rokem byl takový seminář v Evropě organizován každé dva roky.
V řadě již 18. ESEE seminář se uskutečnil 5. – 8. 9. 2007 na České zemědělské univerzitě v Praze; garantem akce byl Institut vzdělávání a poradenství ČZU. Významný podíl na organizaci semináře mělo rovněž Ministerstvo zemědělství ČR. Účelem semináře bylo přispět k výměně zkušeností, a tedy i k objektivnějšímu zhodnocení jednotlivých postupů a praktik v oblasti zemědělského poradenství, přičemž zájem byl soustředěn na potřeby a výhody obyvatel venkovských komunit, na příjemce poradenských služeb spíše než na jejich zprostředkovatele…

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.