Podání přihlášky ke studiu

MISS AGRO 2020

Bylo spuštěno přihlašování do dvaadvacátého ročníku Miss Agro. Napadlo Tě, že bys to mohla být právě Ty? Že ne? Zkus to přehodnotit. Každá jste krásná!

Finálové kolo Miss Agro 2020, proběhne v úterý 12. května. Pokud se do soutěže přihlásíš, čeká Tě úvodní castingové kolo (19. 3. v Kruhové hale), při kterém zkušená porota vybere soutěžní TOP desítku krásných dívek. A co se děje mezi castingem a finálovým „dnem D“? Nasbíráš nové zkušenosti, navážeš nová přátelství, budeš součástí charitativního projektu, setkáš se s hvězdami a také budeš svědkem zákulisních příprav největšího kampusového open air festivalu v Praze. Ale především budeš po celou dobu soutěže hýčkána jako skutečná princezna!

https://missagro.cz/prihlaska/

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.